ETUSIVU YHDISTYS JÄSENKIRJE LIITTYMISLOMAKE JÄSENEDUT KUVAGALLERIA

- toimintaa vuodesta 1936 lähtien -

Jäsenedut (voimassa 30.4.2019 asti):

Seuraavat paikalliset puutarha-alan liikkeet tarjoavat Rauman Puutarhayhdistys ry:n jäsenille alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan voimassa olevalla jäsenkortilla.

SiemenFlora: -20% viherkasveista ja taimista sekä vihannesten ja kukkien annossiemenistä

Ryynäsen Puutarha : -20% kesäkukista

Viherkäine: -20% taimitarhakasveista, -5-10% muista tuotteista (edellyttää kirjautumista Viherkäisen asiakasjärjestelmään kassalla, jolloin jäsen saa oman asiakasnumeron)

Rauman puutarhayhdistyksen jäsenet saavat 15 euron alennuksen
Kotipuutarha- lehden kestotilauksesta.
Kestotilauksen vuosihinta jäsenille on 56,50 € (norm. 71,50 €). Kestotilaukseen sisältyy digilehti. Voit valita kestotilauksesi maksettavaksi 5 tai 10 numeron laskutusjaksoina.
Kysy lehden tilauskaavakkeita sihteeriltä. Voit muuttaa myös voimassa olevan kestotilauksen edullisemmaksi jäsentilaukseksi.

Hyödyllisiä linkkejä:

Puutarhaliitto