ETUSIVU YHDISTYS JÄSENKIRJE LIITTYMISLOMAKE JÄSENEDUT KUVAGALLERIA

- toimintaa vuodesta 1936 lähtien -

Jäsenedut (voimassa 30.4.2020 asti):

Seuraavat paikalliset puutarha-alan liikkeet tarjoavat Rauman Puutarhayhdistys ry:n jäsenille alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan voimassa olevalla jäsenkortilla.

SiemenFlora: -20% viherkasveista ja taimista sekä vihannesten ja kukkien annossiemenistä

Viherkäine: -20% taimitarhakasveista, -5-10% muista tuotteista (edellyttää kirjautumista Viherkäisen asiakasjärjestelmään kassalla, jolloin jäsen saa oman asiakasnumeron)

Konekeskus Mikola: -10% (sh-hinnasta) Husqvarna Automower robottiruohonleikkurista, sen asennuksesta ja asennustarvikkeista oston yhteydessä

Pihapalvelu Oksat Poikki: -10% joulu-, tammi- ja helmikuun puunkaadoista

Rauman puutarhayhdistyksen jäsenet saavat 15 euron alennuksen
Kotipuutarha- lehden kestotilauksesta.
Kestotilauksen vuosihinta jäsenille on 57€ laskutettuna 10 numeron jaksoissa (norm. 72€) tai 2 x 29€ laskutettuna 5 numeron jaksoissa (norm. 2 x 36,70€) Kestotilaukseen sisältyy digilehti.
Kysy lehden tilauskaavakkeita sihteeriltä. Voit muuttaa myös voimassa olevan kestotilauksen edullisemmaksi jäsentilaukseksi.

Hyödyllisiä linkkejä:
Puutarhaliitto